Geldigheid e-visum Vietnam

Het e-visum voor Vietnam heeft een geldigheidsduur van 30 dagen en is geschikt en geldig voor zowel zakelijke als toeristische reizigers. Bij VisumVandaag kunt u binnen slechts enkele minuten uw e-visum aanvragen en u ontvangt dan binnen 5 werkdagen uw e-visum per e-mail! 

Het e-visum voor Vietnam kunt u online aanvragen, hierdoor hoeft u dus niet meer naar de ambassade bij aankomst en hoeft u tevens geen stamping fee te betalen. De geldigheidsduur gaat in op het moment dat u het land wilt betreden. Deze datum kunt u aangeven op het online aanvraagformulier en u mag zelf bepalen wanneer u Vietnam wilt betreden. Uw verblijf mag dus 30 dagen (i.e., 29 overnachtingen) duren en u mag ook zelf beslissen waar u het land verlaat. De aankomst- en vertreklocatie hoeft niet overeen te komen.

Langer dan 30 dagen in Vietnam verblijven?
Wanneer u langer dan 30 dagen in Vietnam wilt verblijven of meerdere keren (multiple entry) het land in en uit wilt reizen, dien dan een aanvraag in rechtstreeks bij de ambassade. De kosten kunnen dan hoger uitvallen dan de aanvraag van een online single entry e-visum.

Meer informatie over het e-visum Vietnam