Geldigheid e-visum India

Het e-visum voor India voor zowel reizen met zakelijke, toeristisch als medische doeleinde heeft een geldigheidsduur van 60 dagen. Bij VisumVandaag kunt u binnen slechts enkele minuten uw e-visum aanvragen en u ontvangt dan binnen 5 werkdagen uw e-visum per e-mail! 

De geldigheid van het e-visum gaat in op het moment dat u het land betreedt en u mag hiermee twee keer het land betreden, het betreft een zogeheten “double entry” visum. Indien u tijdens de geldigheidsduur van 60 dagen India verlaat en vervolgens terugreist wordt deze periode meegerekend in de toegestane verblijfsduur. Bijv.: tijdens uw eerste verblijf bent u 30 dagen in India. U vertrekt tussendoor voor een periode van 10 dagen en keert vervolgens terug. De maximale verblijfsduur van uw tweede verblijf mag dan nog 20 dagen zijn; u dient op de 60ste dag India te verlaten.

Let op: De Indiase immigratiedienst verwerkt e-visum aanvragen pas maximaal 90 dagen voor de ingevulde aankomstdatum. Indien u bij ons eerder uw e-visum aanvraag indient zullen wij deze pas in behandeling 90 dagen voor uw aankomst.

Meer informatie over visum India