Geldigheid eTA Canada

Het eTA voor Canada voor zowel reizen met zakelijke als toeristisch doeleinde heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van de afgiftedatum. In beide gevallen betreft het een multiple-entry eTA, dit houdt in dat u hiermee een onbeperkt aantal keer het land mag in reizen binnen de geldigheidsduur.

Met uw eTA mag u maximaal 6 aaneengesloten maanden in Canada verblijven. Wanneer u vervolgens het land verlaat mag u wel weer op dezelfde eTA het land intreden mits dit binnen de geldigheidsduur van 5 jaar valt. Bij elke aankomst moet u wel in bezit zijn van een retour- of doorvlucht ticket. De Canadese immigratiedienst kan echter altijd, zonder opgaaf van reden, de geldigheid van het eTA tussentijds intrekken wanneer vermoedt wordt dat u niet langer aan de voorwaarden voldoet.

Let op: Wanneer uw paspoort verloopt tijdens de geldigheidsduur van het eTA moet u deze opnieuw aanvragen. Het eTA is alleen geldig indien de gegevens overeenkomen met het huidige paspoort waarmee u reist.

Meer informatie over eTA Canada